Erityismatkaehdot

1. MATKAN VARAUS
Lähtöpäätöksen jälkeen sinulle lähetetään virallinen matkavahvistus, jonka liitteenä on toimistomaksu. Matkan varaus on molempia osapuolia sitova kun 124€ (100€ + alv%) toimistomaksu on maksettu. Maksamalla toimistomaksun matkalainen hyväksyy valmismatkalain matkaehdot sekä Safarisuomen asettamat lisä- ja erityisehdot.

2. MAKSUEHDOT
Matkalaskun eräpäivä on kaksi päivää matkan päättymisen jälkeen. Jokaisella matkasivulla ilmoitamme matkan kokonaishinnan ilman toimistomaksua, koska laki kieltää toimistomaksun ilmoittamisen kokonaishinnassa, kun matkalaskun eräpäivä on matkan jälkeen.

3. VASTUUT
a] Asiakas osallistuu matkalle omalla vastuullaan ottaen huomioon oman kuntonsa, terveydentilansa sekä ajokokemuksensa ja ajotaitonsa sekä kelkka että moottoripyörämatkalla.
b] Jos matka suuntautuu Suomen ulkopuolelle, olosuhteet maastossa ja esimerkiksi liikennekulttuuri teillä saattaa olla kohteissamme aivan eri kuin Suomessa. Safarisuomi liikkuu kaikissa kohteissa paikallisten tapojen ja sääntöjen mukaan, eikä vastaa asiakkaan mahdollisesti itselleen tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamasta vahingosta.
c] Matkan aikana asiakkaalla on oltava voimassa oleva henkilövahingot kattava matkavakuutus. Asiakkaan matkatavarat ovat aina asiakkaan omalla vastuulla.
d] Asiakas liikkuu myös kelkalla ja moottoripyörällä aina omalla vastuullaan ja vastaa mahdollisista vuokrakalustolleen aiheuttamistaan vahingoista. Kaikilla matkoillamme pakolliset liikennevakuutukset kuuluvat matkan hintaan mikäli se kohdemaassa on mahdollista vakuuttaa.
e] Safarisuomi vastaa maajärjestelyistä kohteessa.
f] Lentoyhtiöt ovat vastuussa matkustajista ainoastaan lentokuljetuksen aikana IATA-yhtiöiden kuljetusehtojen edellyttämällä tavalla.

4. MATKAN PERUUTUS
Matkustajalla on oikeus peruuttaa matka, milloin tahansa ennen matkan alkamista. Tällöin matkanjärjestäjällä on oikeus periä peruutusmaksu seuraavasti:

a] Mikäli asiakas peruuttaa matkan 29-14vrk ennen matkan alkua, Juhan safari ja lomamatkat laskuttaa matkan järjestely- ja varauskuluja 25% matkan hinnasta.
b] Mikäli asiakas peruuttaa matkan 13vrk – 7vrk ennen matkan alkua, Juhan safari ja lomamatkat laskuttaa 50% matkan hinnasta.
c] Mikäli asiakas peruuttaa matkan myöhemmin kuin 7vrk ennen matkan alkua Juhan safari ja lomamatkat laskuttaa koko matkan hinnan.
d] Mikäli asiakas keskeyttää matkan omasta tahdostaan kesken matkan Juhan safari ja lomamatkat laskuttaa niin ikään koko matkan hinnan.
e] Mikäli asiakkaalla ei ole jatkuvasti voimassa olevaa matkavakuutusta, suosittelemme matkavakuutuksen ottamista siten, että se tulee voimaan vähintään 2vrk ennen matkan alkua. Matkavakuutus kattaa peruutuskulut, mikäli peruutuksen syynä on oma tai lähiomaisen vakava sairaus, onnettomuus tai lähiomaisen kuolema.
f] Jos Safarisuomi joutuu peruuttamaan matkan, toimistomaksu palautetaan, ellei asiakas halua siirtää sitä muulle matkalle.

5. LENTOLIPUT JA REITTILENNOT KOHTEESEEN
a] Safarisuomi ei myy lentolippuja. Asiakas vastaa itse lennon varaamisesta ja sen maksamisesta. Asiakas varaa lennon sen jälkeen, kun Safarisuomi on vahvistanut matkan toteutumisen sähköpostilla tai puhelimitse. Mikäli asiakas varaa lennon ennen tätä vahvistusta, ei Safarisuomi vastaa kuluista joita mahdollisesti käyttämättä jäävä lento aiheuttaa.
b] Mikäli matka ei jostakin syystä toteudu vaikka Safarisuomi on vahvistanut matkan toteutumisen, Safarisuomi vastaa asiakkaan lennoista syntyneistä kuluista.
c] Safarisuomen matkan virallinen alku- ja päätepiste on aina ensimmäisen ja viimeisen päivän hotelli tai kohdemaan lentokenttä ohjelman mukaan tai kotimaassa matkapaketissa määritelty kokoontumispaikka.

6. OSANOTTAJAMÄÄRÄ
a] Safarisuomen kelkka- ja pyörämatkojen ryhmien koko on matkasta riippuen 2-12 moottoripyörää. Mikäli osanottajia on alle ao. matkan minimimäärän, pidätämme oikeuden peruuttaa matkan. Mahdollisesta peruutuksesta ilmoitamme viimeistään 31 päivää ennen matkan alkua. “Omalla ryhmällä” ei ole ala- eikä ylärajaa.
b] Mikäli matkan toteutuminen näyttää epävarmalta asiakkaan tehdessä varauksen, Safarisuomi ilmoittaa tästä aina asiakkaalle, jotta asiakas ei varaa mm. lentoja turhaan. Niin ikään Safarisuomi ilmoittaa asiakkaalle heti kun mm. lennon varaaminen on asiakkaalle turvallista.

7. MAHDOLLISET MUUTOKSET
Pidätämme oikeuden muutoksiin. Emme voi vastata matkan julkaisemisen jälkeen tulleista, meistä riippumattomista muutoksista. Tämä koskee kohdemaiden poliittisia myllerryksiä, mahdollisia tautiepidemioita, lentoja, luonnonmullistuksia, tuhkapilviä, suuria valuuttaheilahduksia yms. Saatamme joutua korottamaan matkan hintaa tai siirtämään lähtö- tai tuloaikoja. Hintamuutoksia ja päivämäärien siirtoja teemme kuitenkin vain poikkeustapauksissa.
Pyrimme käyttämään kaikessa toiminnassamme tervettä maalaisjärkeä!

8. TIETOSUOJASELOSTE (GDPR)