Mönkijän vuokraus


Nyt vuokrattavana 2 kpl T3B 60km/h rekisteröityjä mönkijöitä. Mönkijöissä on takapenkki joten ne soveltuu hyvin pariskunnille tai isomman lapsen kanssa ajettavaksi. 4 hlö perhe kulkee mukavasti kahdella mönkijällä. Kuljettajalta vaaditaan vähintään mopoautokortti.

Näillä mönkijöillä teet mukavia retkiä lähialueella. Hienoja kylä- ja metsäteitä, joita meillä riittää vaikka useamman päivän retkelle. Vaihtoehtoja myös lyhyempi kokeilu Paljakan kierroksella jossa myös voit tulistella ja nauttia retkieväät matkalla. Myös mukavia puolenpäivän retkiä alueen luontokohteisiin.

Olemme tehneet teille valmiit reittivaihtoehdot ja voit ladata reitit mukavasti omaan puhelimeen (esim.  google maps sovellutukseen) jota seuraamalla pääset mukaviin paikkoihin eksymättä. Mönkijäistä löytyy sääsuojattu teline puhelimelle.
Matkan varrelta löytyy niin tauko- ja tulipaikat ja hienot luonnon uimarannat sekä luontokohteet kuten vesiputoukset ja näköalatornit.

Mönkijämme on tarjoitettu retkeilyyn, ei offraod ajoon eli suolle, metsään tai rapakkoon näitä ei ole vuokrata. Kypärävarustus kuuluu hintaan. Muuten pärjäät näillä urilla omalla säänmukaisella varustuksella.

Hinnasto
1. tunti 70 € seuraavat tunnit 35 €
– bensa full-full, voi tankata viereisellä asemalla 24/7

TARJOUSPAKETIT
Pirunkirkko tai Paljakan Vaaran kierros max 2 h / 28 km  99 € sis bensat
– aikaa jää myös luontokohtaiseen tutustumiseen tai vaikka makkaranpaistoon kodalla.

Kyläkerrokset max 3 h / 45 km 145 € sis bensat
– valittavana kaksi eri vaihtoehtoa

Myllykierros tai Hepoköngäs max 5 h / 60 km 199 € sis bensat
– aikaa jää hyvin retkieväille laavuilla ja luontokohteisiin tutustumiseen.

Päivä Ylä-kainuussa 150 km. 269 € sis bensat
Reitti kylä- ja metsäteitä pitkin Yläkainuussa. Matkalla lounastat Seitenjärvellä. Voit tutustua molempiin isoihin vesiputouksiin, Hepokönkääseen ja Komulankönkääseen ja käydä Paljakan näköalatornilla. Matkalle kannataa varata aika hyvän sään aikana ja myös juomaa ja retkievästä ja ihan koko päivä aikaa sekä unohtaa kiire.

Hintoihin sisältyy
– käyttö- ja turvaohjeistus
– qr koodilla asiakkaan puhelimeen ladattavat reittikartat
– sääsuojattu puhelinteline mönkijään
– kypärähuppu ja kypärä.
– vakuutukset, omavastuu 1200 eur

Toimitus- ja varausehdot

Varaukset p 044 748 666 7 [email protected]
tai ONLINE VARAUS 

Mönkijät noudetaan ja palautetaan
Kesä Ravintola Villas
Paljakkakeskus
89140  KOTILA