Kuvat 4-8 Nordkapp sta Roope Määttä

Vanha postitie ja Nordkapp

(REISSU PERUTTU KAINUUSSA JA MUUALLA PAHENTUNEEN KORONATILAITEEN TAKIA. MAAHANPÄÄSY USEILLÄ LÄHTIJÖILLÄ JA OPPAALLA MUUTTUI EPÄVARMAKSI)

Norja avautuu osalle suomalaisista, jos asut pandemia perustason alueella tässä kesän 1. ulkomaanmatkamme legendaariselle Vanhalle Postitielle ja Nordkappiin. Nordkapp on pohjoisin paikka mannereuroopassa, jonne tietä pitkin pääsee. Kaikki valmiina pakettina lähes tavallisen ulkomaanmatkan hinnalla. Tällä matkalla panostetaan erityisesti tasokkaaseen ruokaan, hyviin majoituksiin sekä upeisiin kokemuksiin.

Tälle matkalle suositellaan matkaenduro tyyppistä pyörää ~600 cc tai isommalla moottorilla varustettua. Noin 1/4 matkasta on sorateitä joista osa huonokuntoisia.
Tietyin varauksin myös muu kuin enduropyörä on mahdollista samoin kuin matkustajan kansa ajaminen.
Kaikki on valmiiksi mietitty ja meidän mukana pääset turvallisesti paikkoihin joihin ei välttämättä yksin kannata lähteä. Kaikki majoitukset on jo ajoissa varattu, joten yöpaikka lakanoiden välistä löytyy varmasti. Kuljemme rauhallista tahtia urakoimatta ja vähempikin ajokokemusta omaavat pysyvät mukana. Matkanjohtajana toimii Juha. Matka on ns. Test Trip, eli emme ole ajaneet tätä asiakkaiden kanssa aikaisemmin, joten sinä nautit matkasta alennettuun omakustanne hintaan. Tällä matkalla nautitaan myös tasokkaasta ruoasta ja palvelusta.

Matkapäivät Leviltä alkaen.

12.-14.8.2021

Majoitus

Kaksi yötä Norjassa ja optiona edulliset matkayöt Paljakassa ja Levillä.
Tasokkaissa yksittäisissä lomamökeissä ja hotellissa yhden tai kahden hengen huoneissa. Majoitus sisältää aamupalan joka aamu, luonnollisesti liinavaatteet, lakanat ja pesuaineet kuuluvat majoitukseen.

Matkaohjelma

Päivä 1 ~400 km

Klo 9.30 kokoonnumme Levillä. Tässä vaiheessa on vielä mahdollisuus täydentää retkieväs varustusta. Matka startaa pikkuteitä pitkin kohti Norjaa. Rajan ylitys prosessin jälkeen matka jatkuu Kautokeinon kautta kohti Altaa, pääosin Wanhaa Postitietä pitkin. Postitien eteläinen osuus voi olla paikoin haastava. Nautimme retkieväitä upeissa maisemissa. Tässä kohtaa meillä on mahdollisuus soveltaa osalle ryhmää vaihtoehtoinen reitti, jos ajat matkustajan kanssa, et halua maastoon tai ajat pyörällä joka ei sovellu kaikkiin Postitien osuuksiin.
Altassa majoititumme tasokkaaseen matkailuyritykseen, mökkeihin ja huoneisiin. Country tyylinen 3 ruokalajin illallinen tarjoillaan viereisessä ravintolassa paikallisista tuotteista ruokajuomineen.

Päivä 2 ~300 km
Runsas aamupala ja matkaan. Upeita pohjoisen vuono maisemia kohti Nordkappia. Taukoja pidetään kuvauksellisissa paikoissa. Mahdollisuus ostaa kahvia ja välipalaa. Nordkapissa viralliset pönötuskuvat ja tutustuminen alueeseen. Majoitumme läheiseen kylään upeisiin maisemiin. Kolmen ruokalajin Kuningasrapuillallinen ruokajuomineen. Sauna, mikäli rajoitukset sallivat. Mahdollisuuksien mukaan nautiskellaan panoraamamaisemista hotellin aurinkoterassilla tai ajetaan kohti auringonlaskua.

Päivä 3 ~380 tai 560 km
Aamupalan jälkeen suuntaamme kohti Suomea ja palaamme Leville Angelin kylän ja Pokan kautta. Vaihtoehtoinen lopetuspaikka on jo Inarissa, jossa lopettavat saavat vielä vatsan ja tankin täyteen paluumatkaa varten. Inarista pääsee pikiteitä pitkin pois. Lounaaksi Inarissa nautimme vielä poronkäristystä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin safariohjelman osalta esim. covid rajoitusten tai keliolosuhteiden, viranomasimääräysten tai teiden kunnon vuoksi voimme joutua muuttamaan ohjelmaa.

Hinta 865 € /hlö
Alennus jos 2 hengen huone -50
Hinta matkustaja 595 €/hlö
*matkustajan hinnassa oletus, että matkustaja ja kuljettaja nukkuu 2 hengen huoneessa.
*Meille on varattu norjasta kiintiö ja lopullinen huonejako ryhmän koon mukaan vahvistuu myöhemmin.

Hintaan kuuluu

  • 2 yön tasokas majoitus Norjassa
  • Matkanjohtajan palvelut ja opastus
  • Polttoaine
  • Tie- ja tunnelimaksut, ei koske automaattisia maksuja, mutta näitä ei pitäis meidän reitillä olla.
  • ennakko tehtävät ja ohjeet rajanylitysta varten (kovid pandemian aikana)
  • Pysäköinti/aluemaksu kohteessa.
  • Aamupala x2
  • Illalliset x2
  • Lounas x 1
  • Illallisten ruokajuomat rajoitetusti, eli noin. 2 kaatoa

Hintaan ei kuulu
Lounaat, paitsi 3. päivänä.
Nordkapp näyttelylippu 25 e (vapaaehtoinen)
Kaikki muu mitä itse ostaa tai tilaa.
Toimistomaksu ,kts erityismatkaehdot

Mitä mukaan?

*Aurinkolasit
*Lämmintä vaatetta riittävästi ja sadeasu. Määränpäässä voi olla kylmää ja tuulista.
*Green Card ja paljon seikkailumieltä ja malttia.
*Passi tai henkilökortti.
*Allroad renkaat alle ja huollettu mp. Hyttysmyrkkyä tai vast.
*Pyörään varaosia ja työkaluja oman harkinnan mukaan. Esim. paikkausvaahto, sisuskumit, tubelespaikat. Visiirin pesuainetta. Ketjurasvaa ken käyttää.
Tätä voidaan vielä koordinoida porukalla.
*Suositellaan Autoliiton plus jäsenyyttä tai hyvää kaikenvaravakuutusta.

Lisähinnat
Mahdollinen vuokrapyörä
Majoitus Kainuussa puolimatkassa Lappiin mennen tullen alk. 50 eur/yö sis aamupalan ja saunan.
Majoitus Levillä mennen tullen alk. 50 eur/yö sis aamupalan ja saunan.

Muuta
Jos olet lähdössä matkaan muulla kuin adventure pyörällä tai 2 päällä niin juttele asiasta ensin matkanjohtajan kanssa. Ilmoitathan meille mahdollisista ruoka-allergiosta etukäteen.  Voidaan myös sopia yhteisestä matkasta lähtöpaikkaan vaikka Savosta tai Kainuusta alkaen tai jostain sieltä väliltä.  Vastaamme kaikkiin kysymyksiin sähköpostilla ([email protected]) tai voit myös soittaa Juhalle p. 044 748 666 7 mutta vältä päiväaikoja heinäkuun sesongilla olemme täystyöllistettyjä. Paras aika tavoitella klo 9-11 ja 20-22

Varaukset 10.7.2021 mennessä.
Täytetään varausjärjestyksessä 8 ensimmäistä pyörää sopii mukaan, mutta matka toteutuu myös viidellä asiakkaalla. Varaa heti!

Lähetä meille sähköpostia. ([email protected]) Lähetämme sen jälkeen 130 e toimistomaksun, jonka maksamalla varaat matkan. Mikäli matka ei toteudu palautamme toimistomaksun kokonaisuudessaan viimeisen varauspäivän jälkeen välittömästi. Matkan hinnan voit maksaa safarin jälkeen paikan päällä, myös luottokorteilla tai lähetämme laskun kotiin.

Minne saavutaan

Kokoontumispaikka, Retken lähtö ja lopetuspaikka ja lähtöaika
Kittilän Levi,  St1 K-market LevinPoro 12.8. klo 9.30 Vaihtoehtoinen lopetuspaikka Inarissa.

YLEISET MATKAEHDOT

ERITYSMATKAEHDOT

Paluu pääsivulle