Sähköfatbiket

Sähköpyörät vuokralle meiltä edullisesti – myös opastetut safarit pienille ja isoille ryhmille.

Paljakan vaaramaisesissa sähköfatbike on oiva kulkuneuvo, jolla koet upean luonnon mukavasti ja kevyesti liikkuen korkeuseroista huolimatta.

Paljakassa on käynissä uusi maastopyöräreittihanke ja uusia reittejä valmistuu nyt nopeasti kesälle 2023. Kielokodan maastopyörä reitti ja Ilveskodan reitti on jo valmis ja merkattu ja muutkin kartat löydät jo täältä Niitäkin reittejä pääsee jo ajamaan ja gps jäljen saa vuokraamosta. Ympäristöön valmistuu 7 uutta reittiä josta pisin jopa 60 km Paljakan kierros. Ajamista riittää ja vuokraamosta saat parhaat vinkit, kartat ja gps kartat puhelimeesi niin matka taittuu helposti etkä eksy. Kartat voi avata esim. maastokartat sovellutuksella tai sport track ym karttasovellutuksilla omaan puhelimeen. Myös puhelintelineitä saatavilla rajoitettu määrä.
Palvelemme myös omalla pyörällä matkaajia joten tule vain reilusti kyselemään vinkkejä.
Voimme lähettää jäljet tutustuttavaksi myös ennakkoon puhelimeesi. Ryhmällesi voit varata myös opastetun safarin paikallis oppaan johdolla joka tietää parhaat maisemat- reitit ja taukopaikat. Tuotteet saatavilla myös talviaikaan kelivarauksella.

Lasten E-maastopyörä (1 kpl) ja Lasten E-fatbike (1 kpl)

E-maasto sähköpyörä tai e-fatbike lapsille tai pienille aikuisille. 24″ renkailla. Helppoa liikkumista maastosta yhdessä isompien kanssa. Pyörässä on keskimoottori ja vaihteisto.

Helkama E-Fat, (1 kpl)

 

E-Fat sähköpyörä ei jätä pulaan vaativimmissakaan olosuhteissa. Helppoa liikkumista maastosta tai lumesta riippumatta. Pyörässä on laadukas Ba Fangin takamoottori joka tekee ajosta hieman vakaamman kuin etumoottori sekä moottorin sijoitus on hyvin huomaamaton. Koko komeuden kruunaa upea carbon jäljitelmä runko 17/19″ . – 8 vaihdetta

NUORTEN/PIENTEN E-FATBIKE

Nuorten fatbike. Alumiinirunkoinen Fatbike 24″ renkailla on loistava vaihtoehto noin 140-175 pitkälle kuskille. Pyörässä on 21 Shimano-vaihteet. 4″ Super muhkeat FAT-renkaat. Tehokkaat levyjarrut. Kulkee kevyesti tehokkaanna takamoottorilla.

Imiki Innovtion sähkö fatbike Editoon 2.0 (7 kpl)

Todella laadukas ja suosittu Imiki Innovation edition 2 läskipyörä on varustettu luotettavalla BaFang sähkömoottorilla ja jämäkällä alumiinirungolla. Ajettavuus on kevyttä jopa haastavammassa maastossa.  Fatbike sopii myös hyvin pehmeälle alustalle. Rengaskoko on 26″ x 4″ tuumaa.
19
 tuumainen runko joka sopii hyvin 170-190cm pituisille
Vaihteet: 7 vaih. Shimano. Paino 24kg
Runko: Alumiini, pyörien koko 26×4 ja jousitettu etuhaarukka.
Levyjarrut edessä ja takana.
Akun kesto 30-50 km, pienemällä teholla pidemmälle.
Lataus kestää 4-6h

IMIKI  FOLDABLE 1/2019 2 kpl

Pienen kokonsa ansiosta myös lapsille/nuorille sopiva malli. 7-vaihteella ja kokoontaituvalla Alumiinirungolla niin soveltuu myös matkalle mukaan. Kysy reilusti myös pidempää vuokrausta.  Rengaskoko   on 20″ x 4″ tuumaa.
(suositellaan yli 150cm ja alle 190cm ) Jousitettu etuhaarukka. Kaasukahva. Akun kesto noin 40km. Lataus kestää noin 4-6hours,. Vaihteet: 7 vaih. Shimano. Levyjarrut edessä ja takana. Suuniteltu maksimi painoon 120kg ja pyörä painaa noin 24kg

Hinnasto

Max 3 h  45 €
Max 6 h 59 € sis vaihtoakku palvelun*
Vrk (24h) 89 € sis vaihtoakku palvelun* ja laturin
2 pv 99 € sis vaihtoakku palvelun* ja laturin
* voit käydä vaihtamassa täyden akun vuokrauksen aikana.
Kysy mahdollisuutta halutessanne myös lyhempiin vuokriin. Mahdollista tiettyinä aikoina.

max 3 h vuokralla hyvä reitti esim. Paljakan kierros n. 18 m jossa hyvin ehtii vaikka paistella makkarat kodalla ja/tai käydä uimassa välillä upeilla kirkasvetisellä erämaalammilla. Tähän voi hyvin vielä yhdeistää Paljakan lähiurat eli kalastuspolun.
Vaatiampaan ajoon hyvä ura on n. 30 km mittainen Kenttäkylän polku tai korkeuseroja sisältävä maisemareitti 25 km.

TALVI Omatoimisafari tappatulla talviuralla 10 tai 15 km. Max 4 h laavu tai kota matkalla tulisteluun. (säävaraus)  59 € *sis GPS reitin puhelimeen . Kysy lisää.

Majoitusetu: Varaa majoitus meiltä Safarilta Paljakka VIllas huoneistoon, saat vuokraukset 1/2 hintaan.  Pyöriä saa myös mukaan matkalle. Kysy myös toimitusta tai kuljetustelinettä.

Hinnat sisältää pyörän ja kypärävarustuksen vapaasti Paljakassa. Annamme myös käyttöohjeet ja urakartat sekä gps jäljet teidän omaan puhelimeen ja puhelintelineen niin suunnistaminen maastossa käy kätevästi.

Tutustu ennen varaamista varaus- ja toimitusehtoihin tästä.

Varmista saatavuuus ja tee  pyörävaraukset ennakkoon:

Pyörät luovutetaan täyteen ladattuna. Pitkiin vuokriin laturin saa mukaan tai pyörän voi tuoda vuokraamolle ladattavaksi. Varaustilanteen salliessa tyhjenneen akun voi vaihtaa täyteen vuokraamossa  15 eur lisämaksua vastaan. Yhdellä latauksella pyörät kulkevat 25-80 km riippuen kuljettajan painoista ja käytettävästä avustuksen määrästä.

Safarituotteet (kesä-syksy)

Oppaan kanssa helppoa tutustumista lajiin, parhaat reitit ilman ehdymistä. Kaikilla safareilla mennään asiakkaiden taitojen mukaan ja halutessa tai taitojen kartuessa kokeilemme myös vaativampaa offroad ajoa. Pyöriä on 9 asiakkaalle ja tarvitaessa voimme kysellä lisää kalustoa vuokralle mikäli ryhmäri olisi isompi. Alla esimerkkisafareita. Pyydä oma tarjous, rakennetaan ohjelma yhdessä sopivaksi. Voidaan yhdistää ruokailuja ja muita team ohjelmia safariin.

1 h tutustumissafari maisemareitillä sähköfatbike pyöräilyyn
Tällä opastetuulla safarilla pääset testaamaan sähköfatbike pyörän kaikkia ominaisuuksia vaihtelevalla reitillä jolta löytyy myös mukavia näköalapaikkoja.
Soveltuu kaikille. Tarvitset säänmukaisen varustuksen tullessasi safarille.
Hinta 39 eur/hlö . Esimerkkihinta 3 hlö ryhmälle. Pyydä tarjous omallesi.

Easy Safari

2 h mukavaa, helppoa ja kevyttä pyöräilyä Paljakan ympäristössä.
Tällä opastetuulla safarilla ei juuri lämpö nouse vaan nautimme lähinnä upeista maisemista ja helposta liikkumisesta.
Soveltuu kaikille. Tarvitset säänmukaisen varustuksen tullessasi safarille.
Hinta 65 eur/hlö . Esimerkkihinta 3 hlö ryhmälle. Pyydä tarjous omallesi.

2-3 h Paljakan kierros
Leppoisa safari Paljakan ympäri monipuolisessa maastossa maisemia ihaillen. Soveltuuu kaikille, eli et tarvitse huippukuntoa. Oppaan kanssa ei tarvitse välittää suunnistuksesta vaan nautit vain parhaista puolista. Välillä teemme tulet ja nautimme kevyet retkieväät. Mukana on myös taukojuomista.  Helteellä tai muuten  halutessa on välillä mahdollisuus myös uimiseen, joten varaa tarvittaessa uikkarit mukaan. Muuten tarvitset säänmukaisen vaatetuksen.
Hinta 69 eur/hlö. Esimerkkihinta 3 hlö ryhmälle. Pyydä tarjous omallesi.

Palvelun tuottaa Kentso Oy
Myyntipalvelu / varaukset p 044 748 666 7  [email protected]
(varaathan aina ennakkoon!)
Pyörät kesällä Paljakassa Ravintola Villas. Kts goolge maps linkki

Yhteystiedot, varaukset

Safarisuomi
Juhan safari ja lomamatkat.

puh. 044 748 666 7, [email protected]

https://www.facebook.com/safarisuomi

VARAATHAN PYÖRÄT ENNAKKOON,

Ristijärventie 99(101)
89140  KOTILA (kunta: Puolanka)
(kesällä/syksyllä pyörät Kesä Ravintola Villas
Paljakkakeskus
Google maps linkki