Electric fatbikes

As a new addition to the summer of 2019, fatbikes are now available in kids’ sizes as well as other small 20 “tires. We also have an foldable model for travel.

Biking is a down-to-earth way of getting around, including in wintertime. The fat-tire fatbike is a new and quiet way of moving around in the natural environment and enjoying the winter forest. Riding on snow is an excellent addition to winter activities, and Paljakka offers superb conditions for this! Cycling routes start from the heart of the resort, no transportation is needed. We arrange guided excursions and rent fatbikes, including electric bicycles. Ryhmällesi voit varata myös opastetun safarin paikallis oppaan johdolla joka tietää parhaat maisemat- reitit ja taukopaikat. Products are also available during winter (if weather acceptable).

Helkama E-Fat, vm. 7/2018 (1 kpl)

E-Fat sähköpyörä ei jätä pulaan vaativimmissakaan olosuhteissa. Helppoa liikkumista maastosta tai lumesta riippumatta. Pyörässä on laadukas Ba Fangin takamoottori joka tekee ajosta hieman vakaamman kuin etumoottori sekä moottorin sijoitus on hyvin huomaamaton. Koko komeuden kruunaa upea carbon jäljitelmä runko 17/19″ . – 8 vaihdetta

Imiki Innovtion sähkö fatbike 7/2018 (5 kpl)

Pyörä on varustettu 7-vaihteella ja jämäkällä ja kevyellä alumiinirungolla, joiden ansiosta ajettavuus on kevyttä jopa haastavammassa maastossa. Tällä klassisella sähköläskipyörällä ajat niin kyläteitä kuin maastopolkuja mukavasti. Fatbike sopii myös hyvin pehmeälle alustalle kuten hiekalle tai pehmeälle lumelle.  Rengaskoko on 26″ x 4″ tuumaa. paino 24 kg. Isokokoinen 17″ runko. Kaasukahva.

Imiki Innovtion sähkö fatbike Editoon 2.0 6/2019 (3 kpl) saatavissa 1.6.2019 alkaen.


Todella laadukas ja suosittu Imiki Innovation edition 2 läskipyörä on varustettu luotettavalla BaFang sähkömoottorilla ja jämäkällä alumiinirungolla. Ajettavuus on kevyttä jopa haastavammassa maastossa.  Fatbike sopii myös hyvin pehmeälle alustalle. Rengaskoko on 26″ x 4″ tuumaa.
19 tuumainen runko joka sopii hyvin 170-190cm pituisille
Vaihteet: 7 vaih. Shimano. Paino 24kg
Runko: Alumiini, pyörien koko 26×4 ja jousitettu etuhaarukka.
Levyjarrut edessä ja takana.
Akun kesto 30-50 km, pienemällä teholla pidemmälle.
Lataus kestää 4-6h

IMIKI  FOLDABLE 1/2019 2 kpl saatavissa 1.6.19 alkaen.

Pienen kokonsa ansiosta myös lapsille/nuorille sopiva alli. 7-vaihteella ja kokoontaituvalla Alumiinirungolla niin soveltuu myös matkalle mukaan. Kysy reilusti myös pidempää vuokrausta.  Rengaskoko   on 20″ x 4″ tuumaa.
(suositellaan yli 150cm ja alle 190cm ) Jousitettu etuhaarukka. Kaasukahva. Akun kesto noin 40km. Lataus kestää noin 4-6hours,. Vaihteet: 7 vaih. Shimano. Levyjarrut edessä ja takana. Suuniteltu maksimi painoon 120kg ja pyörä painaa noin 24kg

Hinnasto

Testitarjous 25 € max 1 h / maisemakierros
Max 2 h / lähialuereitin kierros   39 €
Max 3 h             45 €
3h-kokopäivä    59 €
2 päivää            99 €
lisäpäivät          40 €
Viikko 7 vrk     190 €
Majoitusetu: Varaa majoitus meiltä Safarilta Paljakka VIllas huoneistoon, saat vuokrauksen veloituksetta (2h) Pyöriä saa myös mukaan matkalle. Kysy myös toimitusta.

Hinnat sisältää pyörän ja kypärävarustuksen vapaasti Paljakassa.

Tutustu ennen varaamista varaus- ja toimitusehtoihin tästä.

Varmista saatavuuus ja tee  pyörävaraukset ennakkoon:

Pyörät luovutetaan täyteen ladattuna. Pitkiin vuokriin laturin saa mukaan tai pyörän voi tuoda vuokraamolle ladattavaksi. Varaustilanteen salliessa tyhjenneen akun voi vaihtaa täyteen vuokraamossa  15 eur lisämaksua vastaan. Yhdellä latauksella pyörät kulkevat 25-80 km riippuen kuljettajan painoista ja käytettävästä avustuksen määrästä.

Safarituotteet (kesä-syksy)

1 h tutustumissafari maisemareitillä sähköfatbike pyöräilyyn
Tällä opastetuulla safarilla pääset testaamaan sähköfatbike pyörän kaikkia ominaisuuksia vaihtelevalla reitillä jolta löytyy myös mukavia näköalapaikkoja.
Soveltuu kaikille. Tarvitset säänmukaisen varustuksen tullessasi safarille.
Hinta 39 eur/hlö . Esimerkkihinta 3 hlö ryhmälle. Pyydä tarjous omallesi.

Easy Safari

2 h mukavaa, helppoa ja kevyttä pyöräilyä Paljakan ympäristössä.
Tällä opastetuulla safarilla ei juuri lämpö nouse vaan nautimme lähinnä upeista maisemista ja helposta liikkumisesta.
Soveltuu kaikille. Tarvitset säänmukaisen varustuksen tullessasi safarille.
Hinta 65 eur/hlö . Esimerkkihinta 3 hlö ryhmälle. Pyydä tarjous omallesi.

2-3 h Paljakan kierros
Leppoisa safari Paljakan ympäri monipuolisessa maastossa maisemia ihaillen. Soveltuuu kaikille, eli et tarvitse huippukuntoa. Oppaan kanssa ei tarvitse välittää suunnistuksesta vaan nautit vain parhaista puolista. Välillä teemme tulet ja nautimme kevyet retkieväät. Mukana on myös taukojuomista.  Helteellä tai muuten  halutessa on välillä mahdollisuus myös uimiseen, joten varaa tarvittaessa uikkarit mukaan. Muuten tarvitset säänmukaisen vaatetuksen.
Hinta 69 eur/hlö. Esimerkkihinta 3 hlö ryhmälle. Pyydä tarjous omallesi.

Palvelun tuottaa Kentso Oy
Myyntipalvelu / varaukset p 044 748 666 7  [email protected]
(varaathan aina ennakkoon!)
Pyörät Paljakassa Paljakka Ski Villaksella, Rinnetie 8, 89140 KOTILA (Kunta: Puolanka)

Contact info, reservations

Safarisuomi
Juha’s safari and vacation tours

tel. +358 44 748 666 7 Juha, [email protected]
tel. +358   29 4373 Jussi (alternative number/maintenance)

https://www.facebook.com/safarisuomi

Our office is located in old “Kotila kauppa”
Ristijärventie 101
89140  KOTILA, Finland (province: Puolanka)