Vesijetti tuotteet

Vesijetti tuotteet

Jettivuokraus kesä 2024 (aloitamma 3.6.24)

Pakettiin kuuluu jetti/jetit ja traileri kahdelle jetille. 90 hv Spark jetit ovat luotettavia ja  erittäin taloudellisia, polttoaineenkulutus vain jopa 7,5L/h. Jetin tankillisella pääsee noin 100 km.
Vuokrauksen alussa annetaan opastus kaluston oikeaan ja turvalliseen käyttöön.
Hinta sisältää kelluntaliivit, myös kypärät. Tarvittaessa saa mukaan kumpparit.

Maksat vain perusmaksun ja  käyttöajasta et siitä että kuljetat jettiä tai pidät taukoa saaressa.  Ennakkovaraukset voi tehdä kelivarauksella eli saa perua jos keli ei olekkaan sovelias jetteilyyn.

Hinnat

100 eur/pv + 25 eur/käyttötunti (tuntimittarin mukaan, elimaksat vain kun kone käy)

Jos vuokraat kaksi jettiä saat saat 20 eur alennuksen paketista eli kaksi jettiä hinta on 180 €/pv+25€/käyttötunti
4 pv tai useamman päivän varauksista lisäalennus jos vuokraat kaksi jettiä (kts hinta nettivaraamo)

Vuokrataan täysi-ikäiselle. 15 vuotias voi ajaa. Vuokraaja on vastuussa vuokraamastaan laiteesta ja laiteelle sattuneista vahingoista mikäli ne eivät ole teknisiä vikoja. Trailerin vaihingoissa omavastuu  max 400 eur.
Vuokraajalla tulee olla luottokortti, jolta voidaan varmentaa 1500 € katevaraus vuokrauksen ajaksi vahinkojen varalle.
Jos varaat verkosta onnistuu se edellisen päivän aikana klo 18 mennessä. Puhelimella voi tiedustella varauksia myös samalle päivälle.

Suositeltavia retkikohtaita:
Ristijärvi. Iijärvi+ Kiehimäjoki ja Roukavirta
Paltamo. Oulujärvi, Kajaani, Ärjänsaari, Manamansalo
Hyrynsalmi, Suomussalmi: Seitenjärvi, Hyrynjärvi, Takalahti, Hyrynjärvi, Lamminoja, Löytöjoki.

 

 

 

 

Jetti/sub päivä ohjelma järvellä

Jetti/sup päivä vaikka koko perheelle.
Sisältää kaluston kuljetuksen järvelle, sekä vesille lasku ja nosto. Opastuksen kaluston turvalliseen ja asianmukaiseen käyttöön. Bensiinin,  kelluntaliivit. Jetti on 2 paikkainen kokorajoituksella (Kantavuus 150kg) Mukana sup-lauta jolla voi subailla omaa ajovuoroa odotellessa

Matka-aika Paljakasta järvelle 10-15 min. Tarvitset itse säänmukaiset varusteet. Tarvittaessa meiltä kumppareita saa lainaan ja joitakin kokoja märkäpukuja on saatavilla.

Hinnat (vesilläolo aika)
1 h / 1 jetti   187 €,  toinen jetti lisähintaan  89 €
2 h / 1 jetti   248 €, toinen jetti lisähintaan 139 €
3 h/ 1 jetti    310 €, toinen jetti lisähintaan 169 €

Vesijetillä voi ajaa 15 v täyttänyt. Ohjatussa ohjelmassa on pienennetty omavastuu maksimi korvaus on  500 € / vahinko.

 

Jetti+wakeboard ohjelma


Sisältää oppaan/kuljettajan ja kaluston kuljetuksen järvelle, sekä vesille lasku ja nosto. Opastuksen kaluston turvalliseen ja asianmukaiseen käyttöön. Saa myös ajaa ja vetää itse lautaa opetuksen jälkeen. Sisältää bensiinin,  kelluntaliivit, märkäpuvut wakelaudan ja vetovälineet. Jos valitset kaksi jettiä saa toiseen mukaan banaanin niin koko  perhe sopii mukaan.

Rannalla on tulipaikka, voit nauttia retkievääsi vaikka ajovuoroa odotellessa. Matka-aika Paljakasta järvelle 10-15 min. Tarvitset itse säänmukaiset varusteet.

Hinnat (vesilläolo aika)
1 h / 1 jetti   197 €,  toinen jetti lisähintaan  99 €
2 h / 1 jetti   258 €, toinen jetti lisähintaan 149 €
3 h/ 1 jetti    320 €, toinen jetti lisähintaan 179 €
Vesijetillä voi ajaa 15 v täyttänyt. Ohjatussa ohjelmassa on pienennetty omavastuu maksimi korvaus vahingosta eli maksimissaan 500 €

 

Pitkä jettireissu järvellä ja joelle

Soveltuu hyvin esim. pariskunnalle tai muuten 2-4 henkilölle hlö ryhmälle.
Sisältää kuljetuksen lähtöpisteeseen, sekä vesille lasku ja nosto. Opastuksen kaluston turvalliseen ja asianmukaiseen käyttöön, kartan ja gps jäljen. Bensiinin,  kypärät ja kelluntaliivit. Jetti on 2 paikkainen ja niitä on saatavilla 2 kpl. Soveltuvat hyvin kahdelle jos matkustaja on lapsi tai muuten pienikokoinen.
Ajomatka on 85-max 100 km ja aikaa saa käyttää koko päivän max 6 h

Matkalla voit rantautua hyvään luonnonsatamaan ja nauttia retkieväät laavulla. Kääntöpaikalla on myös vähän matkan päässä kesäravintola/grilli jonne kioskinpitäjä mielellään hakee.  Matka-aika Paljakasta lähtöpaikkaan on 30-35 min. Tarvitset itse säänmukaiset varusteet. Tarvittaessa meiltä kumppareita saa lainaan.

Hinta
1 jetti (1-2 hlö)   399 €
2 jettiä (2-4 hlö)  275 €/jetti

Tuote myydään vain täysi ikäiselle, matkustajana voi olla lapsia ja 15 v voi ajaa aikuisen valvonnassa. (Kuljettajan ja matkustajan yhteispaino saa olla maksimissaan 160 kg varusteineen)  Kuljettaja vastaa laiteesta ja laiteelle sattuneista vahingoista mikäli ne eivät ole teknisiä vikoja. Vakuudeksi tarvitaan luottokortti jolle voidaan tehdä katevaraus 1500 €.

 

 

Oulujärvipäivä Jeteillä ja veneellä max 8 henkilölle.

Soveltuu hyvin esim. perheille, polttariporukalle tai muulle pienryhmälle. Turvallinen ohjelma isolla järvellä koska mukana turva-alus, laivurin koulutettu kippari/opas.
Matkalla ajetaan sekä jokea että Oulujärveä, rantaudutaan Oulujärven helmeen, Ärjänsaareen jossa nautitaan retkilounas.
Sisältää kuljetuksen lähtöpisteeseen, sekä vesille lasku ja nosto. Opastuksen kaluston turvalliseen ja asianmukaiseen käyttöön. Bensiinin,  kypärät ja kelluntaliivit. Jetti on 2 paikkainen ja niitä tulee mukaan 2 kpl, lisäksi veneseen menee max 4 hlö. Jetin ajovuoroja voidaan vaihdella matkalla. Jos jetiin tulee matkustajat koko matkalle voivat ne olla vain lapsia tai pieniä aikuisia. Kuljettajan ja matkustajan yhteispaino max 150 kg.
Ajomatka on 85-max 100 km ja ohjelman kesto noin 6 h.

Matka-aika Paljakasta lähtöpaikkaan on 30-35 min. Tarvitset itse säänmukaiset varusteet. Tarvittaessa meiltä kumppareita saa lainaan. Huono sää voi estää varatun matkan toteutuksen.

Hinta 1890 eur

Tässä opastetussa tuotteessa on omavastuu, mikäli jetin kuljettaja aiheuttaa toiminallaan vahingon laitteelle. Max 500 eur/vahinko.

 

Yhteystiedot, varaukset

Safarisuomi
Juhan safari ja lomamatkat.

puh. 044 748 666 7, [email protected]

https://www.facebook.com/safarisuomi

JETTIVAUOKRAUKSET MYÖS PUHELIMELLA TAI SÄHKÖPOSTILLA ENNAKKOON.
OHJATUT OHJELMAT AINA SOVITTAVA ETUKÄTEEN.

Vuokrajetit noudetaan
Ravintola Safari Kööki & Baari
Paljakkakeskus
89140  KOTILA (kunta: Puolanka)