Vesijetti tuotteet

Vesijetti tuotteet

Jettivuokraus kesä 2023

Pakettiin kuuluu jetti/jetit ja traileri kahdelle jetille. 90 hv Spark jetit ovat luotettavia ja  erittäin taloudellisia, polttoaineenkulutus vain jopa 7,5L/h. Jetin tankillisella pääsee noin 100 km.
Vuokrauksen alussa annetaan opastus kaluston oikeaan ja turvalliseen käyttöön.
Hinta sisältää kelluntaliivit, myös kypärät. Tarvittaessa saa mukaan kumpparit.

Hinnat ovat käyttö ajalle, (kokonaisaikaan) on huomioitu matkat vesistöön ja purku ja lastaus, maksat siis vain käytöstä et siitä että kuljetat jettiä. Ennakkovaraukset voi tehdä kelivarauksella eli saa perua jos keli ei olekkaan sovelias jetteilyyn.

Hinnat

1 jetti 100 eur/pv 2 jettiä 160 eur/pv + 25 eur/käyttötunti (tuntimittarin mukaan, elimaksat vain kun kone käy)

Vuokrataan täysi-ikäiselle. 15 vuotias voi ajaa. Vuokraaja on vastuussa vuokraamastaan laiteesta ja laiteelle sattuneista vahingoista mikäli ne eivät ole teknisiä vikoja. Trailerin vaihingoissa omavastuu  max 400 eur.
Vuokraajalla tulee olla luottokortti, jolta voidaan varmentaa 1500 € katevaraus vuokrauksen ajaksi vahinkojen varalle.
Jos varaat verkosta onnistuu se edellisen päivän aikana klo 18 mennessä. Puhelimella voi tiedustella varauksia myös samalle päivälle.

Suositeltavia retkikohtaita:
Ristijärvi. Iijärvi+ Kiehimäjoki ja Roukavirta
Paltamo. Oulujärvi, Kajaani, Ärjänsaari, Manamansalo
Hyrynsalmi, Suomussalmi: Seitenjärvi, Hyrynjärvi, Takalahti, Hyrynjärvi, Lamminoja, Löytöjoki.

 

 

 

 

Jetti/sub päivä ohjelma järvellä

Jetti/sup päivä vaikka koko perheelle.
Sisältää kaluston kuljetuksen järvelle, sekä vesille lasku ja nosto. Opastuksen kaluston turvalliseen ja asianmukaiseen käyttöön. Bensiinin,  kelluntaliivit. Jetti on 2 paikkainen kokorajoituksella (Kantavuus 160kg) Mukana sup-lauta jolla voi subailla omaa ajovuoroa odotellessa

Rannalla on tulipaikka, voit nauttia retkievääsi vaikka ajovuoroa odotellessa. Matka-aika Paljakasta järvelle 10-15 min. Tarvitset itse säänmukaiset varusteet. Tarvittaessa meiltä kumppareita saa lainaan.

Hinnat (vesilläolo aika)
1 h / 1 jetti   129 €,  toinen jetti lisähintaan  89 €
2 h / 1 jetti   199 €, toinen jetti lisähintaan 139 €
3 h/ 1 jetti    269 €, toinen jetti lisähintaan 169 €
pidemät ajat kysy tarjous.

Vesijetillä voi ajaa 15 v täyttänyt. Ohjatussa ohjelmassa on pienennetty omavastuu maksimi korvaus 500 € mikäli kuljettaja aiheuttaa toiminnallaan vahinkoa kalustolle tahattomasti.

 

Jetti+wakeboard ohjelma


Sisältää oppaan/kuljettajan ja kaluston kuljetuksen järvelle, sekä vesille lasku ja nosto. Opastuksen kaluston turvalliseen ja asianmukaiseen käyttöön. Saa myös ajaa ja vetää itse lautaa opetuksen jälkeen. Sisältää bensiinin,  kelluntaliivit, märkäpuvut wakelaudan ja vetovälineet. Jos valitset kaksi jettiä saa toiseen mukaan banaanin niin koko  perhe sopii mukaan.

Rannalla on tulipaikka, voit nauttia retkievääsi vaikka ajovuoroa odotellessa. Matka-aika Paljakasta järvelle 10-15 min. Tarvitset itse säänmukaiset varusteet.

Hinnat (vesilläolo aika)
1 h / 1 jetti   139 €,  toinen jetti lisähintaan  99 €
2 h / 1 jetti   229 €, toinen jetti lisähintaan 149 €
3 h/ 1 jetti    325 €, toinen jetti lisähintaan 179 €
pidemät ajat kysy tarjous.

Vesijetillä voi ajaa 15 v täyttänyt. Ohjatussa ohjelmassa on pienennetty omavastuu maksimi korvaus 500 € mikäli kuljettaja aiheuttaa toiminnallaan vahinkoa kalustolle tahattomasti.

 

Pitkä jettireissu järvellä ja joelle

Soveltuu hyvin esim. pariskunnalle tai muuten 2-4 henkilölle hlö ryhmälle.
Sisältää kuljetuksen lähtöpisteeseen, sekä vesille lasku ja nosto. Opastuksen kaluston turvalliseen ja asianmukaiseen käyttöön, kartan ja gps jäljen. Bensiinin,  kypärät ja kelluntaliivit. Jetti on 2 paikkainen ja niitä on saatavilla 2 kpl. Soveltuvat hyvin kahdelle jos matkustaja on lapsi tai muuten pienikokoinen.
Ajomatka on 85-max 100 km ja aikaa saa käyttää koko päivän max 6 h

Matkalla voit rantautua hyvään luonnonsatamaan ja nauttia retkieväät laavulla. Kääntöpaikalla on myös vähän matkan päässä kesäravintola/grilli jonne kioskinpitäjä mielellään hakee.  Matka-aika Paljakasta lähtöpaikkaan on 30-35 min. Tarvitset itse säänmukaiset varusteet. Tarvittaessa meiltä kumppareita saa lainaan.

Hinta
1 jetti (1-2 hlö)   399 €
2 jettiä (2-4 hlö)  275 €/jetti

Tuote myydään vain täysi ikäiselle, matkustajana voi olla lapsia ja 15 v voi ajaa aikuisen valvonnassa. (Kuljettajan ja matkustajan yhteispaino saa olla maksimissaan 160 kg varusteineen)  Kuljettaja vastaa laiteesta ja laiteelle sattuneista vahingoista mikäli ne eivät ole teknisiä vikoja. Vakuudeksi tarvitaan luottokortti jolle voidaan tehdä katevaraus 1500 €.

 

 

Oulujärvipäivä Jeteillä ja veneellä max 8 henkilölle.

Soveltuu hyvin esim. perheille, polttariporukalle tai muulle pienryhmälle. Turvallinen ohjelma isolla järvellä koska mukana turva-alus, laivurin koulutettu kippari/opas.
Matkalla ajetaan sekä jokea että Oulujärveä, rantaudutaan Oulujärven helmeen, Ärjänsaareen jossa nautitaan retkilounas.
Sisältää kuljetuksen lähtöpisteeseen, sekä vesille lasku ja nosto. Opastuksen kaluston turvalliseen ja asianmukaiseen käyttöön. Bensiinin,  kypärät ja kelluntaliivit. Jetti on 2 paikkainen ja niitä tulee mukaan 2 kpl, lisäksi veneseen menee max 4 hlö. Jetin ajovuoroja voidaan vaihdella matkalla. Jos jetiin tulee matkustajat koko matkalle voivat ne olla vain lapsia tai pieniä aikuisia. Kuljettajan ja matkustajan yhteispaino max 160 km.
Ajomatka on 85-max 100 km ja aikaa vesillä käytetään noin 6 h mikäli keli on hyvä.

Matka-aika Paljakasta lähtöpaikkaan on 30-35 min. Tarvitset itse säänmukaiset varusteet. Tarvittaessa meiltä kumppareita saa lainaan. Huono sää voi estää varatun matkan toteutuksen.

Hinta 1890 eur

Tässä opastetussa tuotteessa on ommavastuu, mikäli jetin kuljettaja aiheuttaa toiminallaan vahingon laitteelle. Max 500 eur/vahinko.

 

Yhteystiedot, varaukset

Safarisuomi
Juhan safari ja lomamatkat.

puh. 044 748 666 7, [email protected]

https://www.facebook.com/safarisuomi

JETTIVARAUKSET VAIN PUHELIMELLA TAI SÄHKÖPOSTILLA ENNAKKOON

Vuokrajetit noudetaan
Kesä Ravitola Villas
Paljakkakeskus (tai sop. mukaan)
89140  KOTILA (kunta: Puolanka)